Oferta zona - Infantil i Primària 2023/2024




Opció activa del dia 15 al 19 de juny de 2023

Les persones que han participat al procediment d'admissió i s'han quedat sense plaça escolar poden sol·licitar 3 centres dels que encara tenen vacants, només al mateix districte i pot ser qualsevol districte de València capital que queden vacants. La sol·licitud es dirigirà al centre Coordinador del districte del centre triat com a primera opció.

          Tot el procediment és telemàtic



MOLT IMPORTANT

Les Comissions d´Escolarització dels districtes d'Infantil i Primària de València, d´acord amb el que estableix l´Article 51. (Escolarització a resultes de l'ORDRE 7/2016, de 19 d’abril, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es regula el procediment d’admissió):

COMUNICA

Als pares/mares o tutors/res de l'alumnat que no ha pogut ser escolaritzat en cap dels centres sol.licitats, que:
  • La relació de centres del districte amb places vacants és la que es detalla en el quadre adjunt, punxa ací (podria estar afectat el document en algunes vacants per escolarització sobrevinguda i no estar disponibles en alguns casos):



  • Les famílies de l’alumnat que no han obtingut plaça en el centre o centres sol.licitats, o assenyalats en les llistes definitives com a “OFERTA ZONA”, podran sol.licitar plaça en algun dels centres que encara tenen vacants al seu districte de la ciutat de València i pot ser de qualsevol districte de València capital que queden vacants.
  • En eixe cas hauran de presentar un nou imprés tal i com s'indica en esta pàgina web, que enviaràn per correu electrònic al centre Coordinador del Districte (la relació dels centres està en esta mateixa pàgina web) on es fa la sol·licitud de tres centres. Termini:
Dies del 15 al 19 de JUNY (termini improrrogable)





¡ATENCIÓ! procediment telemàtic

+ Com puc saber on queden places vacants?

Mira la graella de places vacants de tota València capital:


+ Com puc fer una petició d'Oferta Zona?

1. Descarrega i completa una Sol·licitud d'Oferta Zona:


2. Adjunta a la teua sol·licitud: (soles poden participar els que ja han participat en admissió i no han obtingut plaça o altres casos degudament justificats)
  • El JUSTIFICANT de PARTICIPACIÓ en PDF al procediment d'admissió. 
  • La comunicació rebuda del procediment d'admissió on diu que no has obtingut plaça escolar i t'has quedat en Oferta Zona.
3. Envia  TOTA LA DOCUMENTACIÓ per CORREU ELECTRÒNIC al centre coordinador del districte de la teua primera opció.


En resum:
Sol·licitud
d'oferta zona
+
Justificant de participació PDF
+
Comunicació rebuda del procediment d'admissió
=
Enviar per correu electrònic al centre Coordinador del districte.



+ Com puc saber el correu electrònic del centre coordinador de cada Districte?

Fes clic i mira aquest document: