ADMISSIÓ VALÈNCIA CAPITAL Curs 2022/2023Nota.- Para visualizar esta página en castellano debes entrar con el navegador Chrome y te la traducirá directamente al castellano. O también puedes utilizar nuestro traductor de google que está en la barra lateral de este Blog.

I ara què toca fer?


INFANTIL I PRIMÀRIA

A partir del 4 de juliol de 2022 qualsevol ciutadà que encara seguisca sense plaça vacant podrà mirar les places de tota València en el link del Document Base i dirigir-se DIRECTAMENT al centre que tinga la vacant.
Per accedir a tota la informació de vacants, fes click al següent enllaç:
  • La relació de centres del districte amb places vacants és la que es detalla en el quadre adjunt, punxa ací (podria estar afectat el document en algunes vacants per escolarització sobrevinguda i no estar disponibles en alguns casos):
SECUNDÀRIA I BATXILLERAT

ATENCIÓ!

A partir de l' 1 de setembre de 2022, les persones que necessiten lloc escolar en ESO i Batxillerat en València capital poden comprovar on hi ha lloc escolar disponible i han de dirigir-se DIRECTAMENT al centre educatiu que tinga la plaça vacant per a sol·licitar-la.

            Mira la taula de places de tota València capital i troba les vacants: (enllaç a Google Drive):DUBTES SOBRE EL PROCEDIMENT:

¡ATENCIÓ!

QUALSEVOL CONSULTA referida a possibles augments de ràtio, reagrupacions familiars, o de qualsevol altre tipus, vosté s'ha de posar en contacte directament amb el centre educatiu corresponent. Tot i això, si el centre no pot solucionar el problema es posarà en contacte amb l'inspector de la Comissió d'Escolarització del districte per a poder donar solució a la seua pregunta.

Per tant, vosté ha de dirigir-se per correu electrònic al centre educatius a les següents direccions:

+ Vols fer una consulta als Centres?
Si després d'haver esgotat la comunicació amb el seu Centre encara vol posar-se en contacte amb l'Inspector/a del Centre, pot fer-lo mitjançant aquest formulari o pel telèfon de cita prèvia publicat en el Web de la Conselleria d'Educació. 
Sempre que vosté haja contactat prèviament amb el Centre per a poder aclarir els dubtes que tinga en el procés d'admissió.
                                                          
                                                  Fes click al següent enllaç:


+ Si vols consultar alguna cosa sobre Formació Professional pots entrar al següent enllaç:


Entra en la Web de Formació Professional


Fes clic i entra a la WEB d'FP